Дрехи от LZYI

Всичко за дрехите и нещата свързани с тях.

Стил и блясък

Винаги когато ни се наложи да се обличаме за специално събитие като бал, сватба или друго тържество, възниква въпросът как да изглеждаме премерено елегантни и стилни. Един от начините да си „сверите часовника“ в модно отношение е да следите светските изяви на родните и световни знаменитости. Докато част от българските звезди сами подбират своите тоалети, за холивудските икони е сигурно, че се грижат опитни имидж мейкъри и стилисти. Освен това те предоставят прекрасна възможност за  реклама и популяризация на модели на изявени и тепърва прохождащи дизайнери.

Скъпите марки са страхотни, но не всеки може да си ги позволи. Стилът обаче не винаги се свежда само до това каква сума фигурира на етикета на дадена дреха. Добрият вкус е и начин на съчетаване на дрехи, аксесоари, дори е въпрос на поведение и излъчване – нещо, което не се купува с пари.

В тази статия ще ви дадем идеи за това как можете да заблестите и да се облечете добре за по-специален повод, дори и да не разполагате с много пари.

За да приковете погледите, изберете рокля с металически отблясъци в сребристо или златисто. Пречупването на светлината в нея и извивките на тялото ви ще привлекат вниманието на хората около вас, ще създадат официална атмосфера и ще подчертаят чертите на лицето ви. Актуалните водни тенденции днес налагат рокли в телесни цветове    , украсени с дантели, пайети, метални детайли. Прозрачните материи също са изключително модерни и предизвикват вълнение и интерес. Материи като газ и органза винаги са придавали мистериозност и женственост на дамите, облечени в тях. Все пак подобни материи и цветове са по-подходящи за светли коси  и е добре да се съобразите с това.

Вечната класика – червената дълга рокля също е страхотно попадение, ако целите безупречна елегантност. В зависимост от вашата фигура, изберете вталена или разкроена кройка.